Оправдани стредства

Животот е курва, ма каква курва, кур-ви-ште! баш така. Имагинирај го како дроља со милијарди клиенти, која е жедна за неколку литри моч на секој еден од нив врз нејзината инцест фаца!

Правејќи ти систолно – дијастолен пресинг ти ја згрозува секоја новородена верба стекната на најрегуларен начин. Нејзината жед за твојата издржливост и самопреживување нема граници. Тестирајќи те на кризни стази и вродувајќи им детски акт на твоите родители кои ги канализираат своите фрустрации врз тебе токму тогаш кога ти се најпотребни ти дава уште причина да го го потврдиш фактот дека си сам на овој свет! Истиот миг сваќаш дека девојката ти е толкава пропалица што ќе те цени само доколку ја третираш како ѓубре, баш како 7мата дупка во кавалот. Калкулираш дека си со некој кој нема сопствена вредност, душевно празна особа но сепак тебе толку реално во фаца ти го рефлектира она што никогаш нема да биде, па на слепо почнуваш да веруваш дека е реалност. Ах, твоите другари. Оние ликови кои се тука само кога нешто им требаш или само додека си успешен, душевно еродирани пичиња. Во истиов миг ги оставам да се обесат на сопствените јазли од љубомора.

Не ова не ми е некој тип на инспиративна статија во доцните часови, ова ми е проклетата реалност во 03:55 – 16.08.2015!

Овие настани ме натераа трајно да го заменам објективот врз оваа курва и да почнам да ги користам сите средства до патот кон успехот.

Ич кур не ме боли за вас, ни за вашето мислење како го правам ова. Анализите се ваш проблем, справете се со него како што умеете. Секој на своја стаза.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s