Како се чуствуваш сега?

Како се чуствуваш сега? Што размислуваш додека знаеш дека и против своја волја одлучуваш да одиш против своите зациментирани стравови? Да се следиш себеси и својата интуиција значи да им станеш ривал на своите идоли или најлесно да го убиеш угледот во туѓите очи. Доколку умреш за 1 минута, дали повеќе ќе ти значи туѓото мислење за тебе или тоа што ти не си бил ТИ? одиме кон максималните граници!

Контролата во раце, со следна статија кога ќе стигнам на врвот.!

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s