Прв пост

  Пред да започнам со генералното шарање по блогов ќе си посакам топло добредојде на себеси. 🙂 Блогов е имагиниран како личен дневник, кој за разлика од оној во вистинската смисла на зборот ова мое парче ќе биде достапно за мене секогаш и во секое време. Тука набрзо ќе се најдат сите мои животни прилики…